Dalarnas Student-TV


Vi välkomnar alla kårens medlemmar, du behöver alltså inte läsa något särskilt program eller ha någon förkunskap - vi lär oss av varandra.

Utbildningsutskottet

Den här sektionen är inte verksam inom utbildningsutskottet.

Eventutskottet

Sektionen syftar till att skapa mervärde för medlemmar genom att engagera sig i webb-TV produktion och allt vad det innebär. 


Medlemskap

Som medlem i Dalarnas studentkår blir det billigare för dig att delta på sektionens aktiviteter samt har du möjlighet att engagera dig i sektionens verksamhet.

Engagemang

Vi i StudentTV är alla medlemmar i Dalarnas studentkår och det krävs för att vi ska få lov att engagera oss. StudentTV är den del av Studentkåren som vill ge studenterna möjlighet att få vara kreativa och uttrycka sig i multimedia.


Håll dig uppdaterad

Kontakt

Håll koll på när det händer genom vår sida. Där hittar du all information, vi lägger upp event här för att hålla det enkelt.

 

Vår email: studenttv@dalastudent.se


Verksamhet


Vi producerar och sänder ett studioprogram i månaden. Varje program har ett unikt tema som vi medlemmar gemensamt bestämmer och utformar.

Vi sänder allt möjligt - från mysiga intervjuer och galna tävlingsprogram till spännande matlagning och sköna livespelningar. Alla våra program direktsänds via webben från vår fina TV-studio i Mediehuset.

 

I december genomför vi ett särskilt projekt tillsammans med Dalarnas Studentradio, DUR. Till stöd för Musikhjälpen riggar vi då upp en egen glasbur på Stora torget i Falun. Därifrån livesänder vi både radio och webb-TV dygnet runt under en hel vecka tillsammans med en massa grymma artister och gäster.

 

Som medlem blir du en del av vårt glada produktionsteam där du kan få vara bildproducent, scripta, studiovärd, kameraoperatör, ljudtekniker, programledare, ljussättare och mycket annat.

 

Blev du nyfiken? Kolla in våra tidigare sändningar på Youtube och kontakta oss gärna om du vill veta mer. Vi har sektionsmöte varje onsdag kl 16.15 på Mediehuset i Falun.

Välkommen!