KULT


Utbildningsutskottet

Den här sektionen är inte verksam inom utbildningsutskottet.

Eventutskottet

Sektionen har en plats i Eventutskottet för att möjliggöra för sektionen att skapa mervärde för medlemmarna genom studiesociala aktiviteter.


Medlemskap

Som medlem i Dalarnas studentkår blir du automatiskt medlem i sektionen om du läser ett utav de program sektionen anknyter till. Du måste läsa i programmet och vara medlem i studentkåren för att få rätt att delta på sektionens aktiviteter.

Engagemang

Vi i KULTär alla medlemmar i Dalarnas studentkår och det krävs för att vi ska få lov att engagera oss. KULT är den del av Studentkåren som finns här för att tillgodose filmfrossan bland studenterna.


Håll dig uppdaterad

Kontakt

Håll koll på när det händer genom vår sida. Där hittar du all information, vi lägger upp event här för att hålla det enkelt.

 

Vår email: kult@dalastudent.se


Verksamhet


Som medlem i KULT gillar man film! Vårt syfte är att regelbundet hålla visningar i Mediehusets biograf av eftertraktade filmer som man alltid velat se på bio!

 

Någon gång varje termin förekommer det även temakvällar, filmmaraton eller till och med hela tv-serier som betas av. Vi hjälper Film i Dalarna att anordna Dalarnas Filmfestival varje år, och varje vår håller vi vår egna KULTgala. Under KULTgalan visar vi med pompa och ståt Film&TV-studenternas exponeringsprojekt med prisutdelning och avvinkning!

 

Som medlem i KULT får man delta under samtliga våra visningar och hjälper oss hålla KULTgalan. Vid våra stormöten får medlemmar hjälpa oss välja filmer som ska visas kommande termin. Vi välkomnar även filmtips dygnet runt på vår Facebooksida, vem vet, ibland är vi impulsiva.

 

Välkomna till KULT!