DUNDRA


Dundra är den nystartade miljösektionen för dig som är intresserad av att göra världen till en bättre plats. Vi engagerar oss för ett hållbart studentliv fyllt av inspiration och engagemang för en ljusare framtid. 

Utbildningsutskottet

Den här sektionen är inte verksam inom utbildningsutskottet.

Eventutskottet

Sektionen syftar till att skapa mervärde för medlemmarna genom att organisera studenter som är intresserade utav miljöarbete.

 


Medlemskap

Som medlem i Dalarnas studentkår blir det billigare för dig att delta på sektionens aktiviteter samt har du möjlighet att engagera dig i sektionens verksamhet.

Engagemang

Vi i sexmästeriet är alla medlemmar i Dalarnas studentkår och det krävs för att vi ska få lov att engagera oss. Sexmästeriet är den del av Studentkåren som finns här för att skapa riviga Clubnights och härliga Afterschools.


Håll dig uppdaterad

Kontakt

Håll koll på när det händer genom vår sida. Där hittar du all information, vi lägger upp event här för att hålla det enkelt.

 

Vår email:


Dundras Verksamhet


Vi medlemmar i Dundra vill se en långsiktigt hållbar utveckling av Dalarnas studentkår och Högskolan Dalarna. Därför är dundras målsättning att vi tillsammans ska stärka både Högskolan Dalarnas och Dalarnas studentkårs miljöarbete. 

Vi håller hållbarheten i fokus genom att informera, inspirera och bilda opinion. Därför visar vi bland annat intressanta dokumentärer och driver kampanjer för viktiga miljöfrågor på campus. Vilka frågor tycker du att vi ska driva?

 

Du vet väl att utbildning och kunskap är nyckeln till förändring? Därför arbetar vi för att alla studenter och anställda vid Högskolan Dalarna ska vara väl förberedda med kunskap och verktyg för att inom sina respektive yrkesområden kunna verka för en hållbar utveckling. 

Förutom allt detta arbete vill vi också att Dundra ska fungera som ett trevligt socialt forum för dig som vill träffa andra som gillar en hållbar samhällsutveckling. Ju fler vi är desto mer kan vi göra!

Ditt intresse och ditt engagemang för framtiden kommer betyda mycket ute i arbetslivet. Varför inte börja redan nu och gå med oss i Dundra? Du hittar oss på Facebook och på våra regelbundna möten på campus.

 

Välkommen till Dundra!