BYGG


Utbildningsutskottet

Sektionen bedriver utbildningsutveckling mot programmen. Vi satsar stenhårt på att våra utbildningar ska hålla hög kvalité jämfört med andra utbildningar runt om i landet.

Eventutskottet

Sektionen syftar till att skapa mervärde för medlemmarna genom gästföreläsningar, näringslivskontakt och andra event. Vi glömmer dock inte bort hur viktigt det är med sammanhållning i klassen så vi anordnar även sittningar och andra nöjesevent.

 


Medlemskap

Som medlem i Dalarnas studentkår blir du automatiskt medlem i sektionen om du läser ett utav de program sektionen anknyter till. Du måste läsa i programmet och vara medlem i studentkåren för att få rätt att delta på sektionens aktiviteter.

 

Engagemang

Vi i sektionen är alla medlemmar i Dalarnas studentkår och det krävs för att vi ska få lov att engagera oss som representanter i sektionen. Sektionen är den del av Studentkåren ämnat för just dessa program på Högskolan Dalarna.


Håll dig uppdaterad

Kontakt

Håll koll på när det händer genom vår sida. Där hittar du all information, vi lägger upp event här för att hålla det enkelt.

 

Vår email: bygg@dalastudent.se

 


Verksamhet


Är du byggstudent på Högskolan Dalarna? Bli en del av BYGG och berika ditt studentliv!

Som medlem i BYGG-sektionen kan du delta i aktiviteter och utveckling både innanför som utanför klassrummet. BYGG erbjuder föreläsningar och branschkontakt, samt det sociala runtomkring så som sittningar, spel och roliga happenings. Tillsammans arbetar vi också för att förbättra utbildningarna för de byggrelaterade programmen på Högskolan Dalarna.  


Hur blir jag medlem? Vi är en sektion inom Dalarnas Studentkår och allt du behöver göra är att bli medlem i Dalarnas Studentkår så är du som studerar ett byggrelaterat program automatiskt medlem i BYGG-sektionen och kan börja ta del av allt som erbjuds! Enkelt va?

 

 

Är du själv intresserad av att vara med i styrelsen för BYGG och bidra till dess utveckling samtidigt som du får arbeta med ett härligt gäng och skapa värdefulla kontakter? Håll då utkik efter kommande val till hösten 2017.